FORÆLDRESTART

Mere fællesskab og en bedre overgang til forældreskabet

OBS: Der er ikke nye Forældrestartshold pt grundet Corona, men som du kan læse herunder, er det så vigtigt at have nogen at dele barslen/den første tid som forældre med, både som mand og kvinde, så hermed en uofficiel opfordring til at finde sammen i grupper på anden vis. <3


At blive forældre er noget af det største og mest betydningsfulde, der vil ske i dit liv. Transformationen starter allerede i graviditeten. At se frem til at skulle have en lille baby, giver automatisk et helt nyt blik på sig selv og tilværelsen. Gamle minder og forestillingerne om hvordan barnet og relationen bliver, dukker frem.


Om lidt står I med en baby i armene, som I skal tage jer af dag og nat uden en medfølgende manual. Heldigvis. For jeres barn har brug for jeres unikke måde at være forælder på, og ikke en manualbaseret og ”perfekt” omsorgsperson. Men hvordan manøvrerer man i den nye og ukontrollerbare verden med en lille ny, i en kultur som på ingen måde forbereder os på rollen? Hvordan bevarer man tilliden til sin egen rolle, i en verden fuld af forventninger og formaninger?


Alt for mange bliver desværre væltet bagover i de første uger, måneder og år, fordi de ikke var forberedt på, hvordan virkeligheden som forældre rammer. Vi vil klæde jer på til at kunne takle de udfordringer, I vil stå overfor og blive klar til at tage imod jer selv som forældre, med alt hvad det indebærer, så I kan give jer selv og jeres lille ny, den bedste start på jeres nye liv sammen.

Hvad er et forældrestartkursus?

Med et kursus hos forældrestart kan du glæde dig til at få mere viden om følgende:


  • Hvad kan vi forvente af de første dage, uger og måneder efter fødsel?
  • Ammekursus ved uddannet ammevejleder
  • Hvordan takler vi livsomvæltningerne, så vi bliver et fantastisk familieteam?
  • Hvordan holder jeg fast i mig selv, samtidig med at jeg har fuld fokus på baby?
  • Hvordan følger jeg min intuition i svære situationer og beslutningsprocesser?


Alt sammen i et trygt rum sammen med andre førstegangsforældre, som I kan mødes med igen efter fødsel.


Vores ønske er, at give jer den bedst mulige overgang til forældreskabet og dermed start på jeres nye liv som familie. Vi ved ikke på forhånd, hvilken baby I får, eller hvordan I vil reagere personligt, så vi tror ikke på en manual for forældreskabet. Men vi har erfaring med arbejdet omkring familieliv, graviditet, parforhold og nybagte forældre, og kan lære jer at stå ved jeres egne værdier, og kende til rammerne, som forældreskabet udfolder sig i. Derved får I gode forudsætninger for at kunne træffe de valg, der er rigtige for lige netop jeres lille nye familie. 

Både mor og partner er inviteret

Den nye familie får den bedste start, hvis forældrene står sammen som et team, og ved hvad der er på spil for den anden. Begge parter gennemgår en kæmpe omvæltning, dog på hver sin individuelle måde. På kurset får I konkret viden om, hvad I hver især kan gøre for at støtte op om hinanden i jeres nye konstellation. 


Så vær med og klæd jer så godt på som muligt til

det største og vigtigste I vil opleve i jeres liv Find mere information, datoer for kursusstart og tilmelding på 

www.forældrestart.dk

Nuværende eller tidligere samarbejdspartnere

Copyright © All Rights Reserved

Ametystvej 10, 3060 Espergærde

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend