FORÆLDRESTART


BLIV ET FANTASTISK FORÆLDRETEAM

Et fællesskab med andre forældre

OBS: Der er ikke nye Forældrestartshold pt grundet Corona, men som du kan læse herunder, er det så vigtigt at have nogen at dele barslen/den første tid som forældre med, både som mand og kvinde, så hermed en uofficiel opfordring til at finde sammen i grupper på anden vis. <3


Forældreskabet er et af livets store transformationer. Både krop, identitet og relationer bliver sat på et stor prøvelse, og samtidig skal du finde energi og fokus til at tage dig af din lille guldklump. Det er super svært. Og der er alt for lidt fokus på det - og endnu mindre på, hvordan man takler det.


Vi byder velkommen til et trygt rum, hvor I kan få glæde af andre forældres oplevelser, få viden og inspiration til, hvordan I kan blive et fantastisk forældreteam og give jeres baby en tryg og sikker start på livet.


Det er tabubelagt at tale om de svære oplevelser, når man føler sig som en dårlig mor eller far, eller når man er på bar bund i hvordan man putter, trøster eller mader sit barn. For hvis man er i tvivl, eller til tider har det dårligt, betyder det så, at man ikke elsker sit barn, eller ikke har lyst til at være mor?


NEJ. Det entydige svar er nej. Det ene medfører ikke det andet. Du kan sagtens elske dit barn, være glad for at være blevet forældre eller ønske at være i rollen, selvom det er drønsvært. Alle oplever at have ambivalente følelser i forældreskabet - vi skal bare gøre det mere normalt at tale om det.


Vi tilbyder kurser til forældre på barsel, der ønsker et rum med andre mødre og/eller fædre, hvor der er plads til ærlighed, fællesskaber uden fordomme og bedømmelser, hvor det er ok at spørge om alt mellem himmel og jord.

Det består af 4 moduler á to timer, hvor man får info, men også en masse tid til refleksion og nysgerrighed på de udfordringer og glæder, der præger livet på barsel.


Vi skal tale om

- et konstant aktiveret alarmberedskab og stress

- ligeværd i parforholdet og opgaverne der følger med at få et barn

- forskellen på efterfødselsreaktioner, fødselsdepression, traumer oghverdags-frustrationer

- identitet og arbejdsliv

- identitet og selvomsorg

- identitet og selvværd

- hvordan bevarer jeg et godt sexliv efter forældreskabet er trådt ind

- hvornår skal jeg lytte til min dårlige samvittighed

- hvorfor er vi så følsomme som mødre, og hvordan kan partneren takle det?


og meget mere...


Vi glæder os til at se jer!