Kurser og fællesskaber

- få viden og mød andre i samme situation

Jeg brænder for, at man ikke skal føle sig alene her i verden.

Uanset hvor meget vi skiller os ud, har vi altid noget at byde på. Det "normale" er ikke altid det ønskværdige, og ofte tror vi endda at noget er normalt, som blot er utopi - en facade. Det er dét, som ligger bag facaden, der gør os spændende, værdifulde og unikke som mennesker. Og dét har vi som sociale væsner brug for at få stedfæstet og bekræftet gennem andre.


Det er utroligt lettende og livsgivende at finde ud af, at man ikke er alene med de følelser og tanker man går med. Derfor har jeg også flere gruppetilbud, hvor fællesskabsfølelsen er omdrejningspunktet.


Når vi står i en stor livsomvæltning og/eller identitetskrise, hvad end det et nyligt forældreskab, en stor sorg eller en diagnose, man ikke helt kan finde sig til rette i, er man i en situation,  hvor vi har brug for at kunne mærke og blive forstået af dem omkring os.


Krise kan forstås på den måde, at noget gammelt ophøre eller rokkes ved, og noget nyt skal begynde. Det er et tidspunkt, hvor man kigger på sig selv og skal finde ud af, hvordan man nu vil definere sig selv og gå videre i livet.


Jeg kan hjælpe med at finde en vej igennem krisen, og give dig fornemmelsen for dig selv, og få dig ind i fællesskabet.

Læs mere om hvilke kurser og fællesskaber jeg udbyder i drop-down-menuen

Nuværende eller tidligere samarbejdspartnere

Copyright © All Rights Reserved

Ametystvej 10, 3060 Espergærde

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend