Lidt om mig og kontaktinfo

Ring på:

40 77 84 46


Eller send mig en mail:

anne@psykologannerom.dk

Og find mig her:

København:

Mandag og torsdag i "Tværfagligt Hus for Mental og Kropslig Sundhed",

Vesterbrogade 20, 1620 København V


Espergærde:

Tirsdag, onsdag og fredag i egen praksis,

Ametystvej 10, 3060 Espergærde

Jeg er uddannet psykolog, cand. psych. og har flere års erfaring med terapeutisk samtale med forældre i krise, parterapi, stress- og angstbehandling samt selvforståelsesforløb med voksne der har autisme.


Jeg får løbende supervision og uddannelse, så jeg altid er opdateret på nyeste viden indenfor min praksis.


Den narrative og kognitive praksis

Samtalerne udspringer i den narrative praksis, tillagt  øvelser eller værktøjer fra den kognitive adfærdsterapeutiske referenceramme, ACT, mindfuldness eller krops-psyke-behandling (SE).


Det vil sige, at jeg koncentrerer mig om de fortællinger, du har  om dig selv og dit liv. Lader dig være ekspert på dit liv, og tilpasser behandlingen dine behov.


Nogle gange husker vi kun visse fortællinger, som vi kan låse os fast i. Vi lægger automatisk mere mærke til lignende fortællinger. Jeg hjælper dig med at få øje på fortællelinjer i dit liv, som i stedet kan åbne muligheder, gøre dine værdier tydelige, og gøre de ting der hæmmer dig, mindre indflydelsesrige på din egen bestemmelsesret over dit liv.


Jeg er oplært i den narrative terapeutiske praksis hos DISPUK ved Allan Holmgren og i den kognitiv-adfærdsterapeutiske praksis hos psykologhuset Encounter, ved Neela Maria Sris.


Jeg er oplært i narrative samtaler med folk med autisme hos CeNSE ved Therese Ditmann og hos neuropsykolog, Anne Vibeke Fleischer.


Erhvervserfaring

Jeg blev uddannet cand. psych. i 2015 og ba. scient. i biolog 2010 fra Københavns universitet.


  Jeg har uddannet mig særligt i traumepsykologi og livsomvæltninger, og har fx arbejdet med forældre og par siden 2018, hvor jeg blev privatpraktiserende klinisk psykolog i psykologhuset Encounter.


I mit arbejde hos Specialisterne fra 2017 til nu, der arbejder med unge og voksne på autismespektret, bragte jeg, ved narrative samtaler og kompetenceudvikling, unge og voksne tættere på dem selv og deres ønsker vedrørende arbejdsmarkedet, uddannelse eller livet generelt.


Med initiativet Forældrestart fra 2019 ønsker jeg at bidrage til en god overgang til forældreskabet for nybagte forældre og et større fællesskab forældre imellem.Nuværende eller tidligere samarbejdspartnere

Copyright © All Rights Reserved

Ametystvej 10, 3060 Espergærde

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend