Online-samtaler

Onlinevideo-terapi er en lige så effektiv terapiform som at møde fysisk op hos psykologen, og der kan faktisk være en fordel i, at du kan sidde derhjemme eller i andre trygge omgivelser, hvor du føler dig tilpas fra start. En anden fordel er, at det kræver mindre logistik, og derfor er der større sandsynlighed for at du får terapi, når du har brug for det og ikke langt senere, når der er tid i din kalender til at komme hen til psykologen.


Nogle kan føle sig lidt usikre på, om det vil føles akavet, når man skal fortælle om følsomme emner i sit liv, men folk fortæller, at denne følelse hurtigt forsvinder, så snart samtalen er gået igang. Med den veludviklede teknologi vi har i dag, er det, som hvis man sad lige overfor hinanden.


Jeg bruger en GDPR-sikker platform, terapeutbooking og whereby, og det eneste du skal gøre, er at klikke på det link jeg sender til dig. Så guides du direkte til vores sikre videosamtale.


Hvis du har spørgsmål eller tvivl vedrørende onlinevideo-samtale må du endelig tage kontakt til mig, og så finder vi en løsning.


HVAD SIGER DEM JEG TALER MED:

"Det er rigtig rart, at mærke det er ok, at man har de her tanker. Jeg føler mig ikke alene om dem længere. Du har kunnet give mig nye og flere muligheder på en situation, hvor jeg kun så enkelte veje ud før. Det var slet ikke så "farligt" at snakke med dig, som jeg havde frygtet. :)"

JEANETTE, 27 ÅR

efter første session online