Anbefalinger

Du har været lyttende og forstående og givet mig værktøjer som jeg kunne bruge, som du har givet ud fra, hvad jeg har haft behov for. Det har givet mening at du skriver tingene ned, så man har noget at arbejde ud fra. Vores kemi til at snakke sammen har været god. En anden havde måske slet ikke forstået hvad jeg snakkede om. 

Det har giver mig meget at få sat ord på, og til nogen, som var objektive omkring det, jeg fortalte, men med udgangspunkt i, hvad der kunne hjælpe lige præcis mig. Ikke som en ven, der ville snakke mig mere efter munden. Jeg har været meget tilfreds og jeg har rykket mig i det her samarbejde om at få mig tilbage på rette spor.

- Christopher, 42 år

Jeg har efter mit forløb følt mig bedre i stand til at strukturere min hverdag. Tilmed har jeg fået nogle kognitive værktøjer, som bl.a. hjælper mig med at håndtere overvældende situationer, både sociale og dem, inde i mit hoved. Jeg er blevet godt støttet i at bearbejde nogle relationsproblemer. Til sidst har jeg en hel klar følelse af forhøjet selvværd, som har øget min livskvalitet generelt.

De fysiske rammer har været komfortable for mig. Der er hyggeligt, rart og privat – og smartboardet giver en følelse af overblik og indsigt i processen, så det føles som et samarbejde, hvilket jeg personligt synes motiverer mig til at engagere mig mere.

Jeg vil anbefale dig til andre, fordi du er åben, tålmodig, engageret og vellæst/velbelært, hvilket giver dig en bred vifte af værktøjer og arbejdsmetoder til brug i mange forskellige situationer, af mange forskellige mennesker. Derudover er dit forløb meget helhedsorienteret – jeg føler, vi har arbejdet med mig som person, og ikke blot mine problemer/begrænsninger.

- Tilde, 24 år

Det har været en kæmpe hjælp. Du kan et eller andet. Du har hjulpet med at pin-pointe de ting, jeg ikke selv har kunnet se. Og så givet konkrete værktøjer til at kunne arbejde med det og håndtere det.
- Dorte, 37 år

Jeg har fået rigtig mange værktøjer til at kunne klare svære kriser i livet. Jeg så pludseligt klart.
- Gizem, 38 år

Rigtig god atmosfære, man føler sig velkommen og tryg. En rigtig god oplevelse.

- Cecilie, 26 år

Efter denne her samtale, har jeg fået meget mere energi og er meget mere positiv. Tak skal du have.

- Jesper, 40 år

Det har virkelig betydet meget at snakke med dig. Du har givet mig værktøjer, så jeg kan være i de meget ubehagelige situationer. Du får sat nogle nye perspektiver på. Hvis ikke jeg havde talt med dig, havde jeg stadig gemt mig i hjørnerne som en mus. Nu kan jeg være i rummet.

- Tina, 56 år

 Jeg havde indbrud i mit hjem, og pludselig var jeg blevet bange for at være alene hjemme. Mit trygge hjem var blevet til et utrygt sted, og jeg tænkte på om der var nogen, hver gang jeg satte nøglen i låsen efter arbejde. Jeg var så bange for at de ville gøre mig fortræd. Men efter fire besøg hos Anne, er mit hjem blevet trygt igen. Jeg havde slet ikke forestillet mig det ville gå så stærkt.

- Lone, 61 år

Det er rigtig rart, at mærke det er ok, at man har de her tanker. Jeg føler mig ikke alene om dem længere. Du har kunnet give mig nye og flere muligheder på en situation, hvor jeg kun så enkelte veje ud før. Det var slet ikke så “farligt” at snakke med dig, som jeg havde frygtet. 🙂
- Jeanette, 27 år

Jeg har virkelig fået fokus på, at jeg skal have det godt, og hvad jeg byder mig selv.

Du har været god til at spørge ind og få mig til at reflektere. Du har været så venlig og sød, så jeg fandt tryghed i at være ærlig og sige tingene som de er, uden at føle mig forkert.

Når du har sendt dine noter, har det også hjulpet så meget.

Jeg har det bedre og finder ro i at alting nok skal blive godt. Du er så god til at spørge ind. Fx i dag hvor du siger: Er det sådan jeg er? Sådan jeg gerne vil se mig selv?

Du har virkelig sendt mig ud på en rejse, hvor jeg får lyst til at få styr på mig selv og livet. Du har draget fine konklusioner, når jeg har haft brug for det.

Der er sket en kæmpe forandring med mine relationer, hvor de ikke fylder det hele og der er plads til mig.

Du har virkelig hjulpet mig. Jeg tør åbne for mig, og sige hvordan jeg har det og give mig selv lov til at have det sådan.

- Alberte, 33 år

Anne er enormt dygtig inden for sit felt og det er tydeligt at hun fanger detaljer og ser det store billede og er god til at samle trådene i det der bliver kastet ud. Mest af alt er hun bare et rigtig rart menneske at tale med.

Det jeg bedst kan lide ved samtalerne er hendes medmenneskelige måde at møde mig på, som gør det trygt og rart at dele. Hun er ligeværdig i sin tilgang, hvilket efterlader en følelse af at jeg er eksperten i mit eget liv og at hun er en ydmyg hjælper til at reflektere og komme i dybden med mine egne blinde vinkler.

Jeg har tidligere arbejdet med mig selv med hjælp fra andre psykologer og coaches, det har Anne udvist stor respekt for og ser potentialet i, så vi kan arbejde mere i dybden med processen fremfor at “starte på ny.

Kort og godt er Anne en rigtig dygtig psykolog og oprigtigt nysgerrig, så samtalerne bliver et ligeværdigt samarbejde som med en sparringspartner.

- Kristina, 29 år

Autisme &/ eller ADHD

Anne er den bedste psykolog jeg har haft. Hun er nærværende og får mig til at slappe af, så jeg kan tale frit, så jeg kan arbejde med det, jeg virkelig ønsker.

- Flemming, 42 år, Nydiagnosticeret med aspergers

Jeg vil gerne sige tusind tak for din hjælp og menneskelighed. Jeg har brugt alt hvad du har fortalt og vist mig, så jeg har undgået flere depressive episoder.

- Jacob, 24 år, med autisme

Vi har været så taknemmelige og glade, som forældre, for at Jonas har været i samtaleterapi hos Anne Rom. Hun har været en uvurderlig støtte for Jonas i løbet af det sidste år. Jonas har mødt mange psykologer, men Anne har fundet en rigtig god måde at takle Jonas’ udfordringer på.

- Mor til Jonas, der har asperger