Anbefalinger

Rigtig god atmosfære, man føler sig velkommen og tryg. En rigtig god oplevelse.

- Cecilie, 26 år

Efter denne her samtale, har jeg fået meget mere energi og er meget mere positiv. Tak skal du have.

- Jesper, 40 år

Det har været en kæmpe hjælp. Du kan et eller andet. Du har hjulpet med at pin-pointe de ting, jeg ikke selv har kunnet se. Og så givet konkrete værktøjer til at kunne arbejde med det og håndtere det.

- Dorte, 37 år

Jeg har fået rigtig mange værktøjer til at kunne klare svære kriser i livet. Jeg så pludseligt klart.

- Gizem, 38 år

Det har virkelig betydet meget at snakke med dig. Du har givet mig værktøjer, så jeg kan være i de meget ubehagelige situationer. Du får sat nogle nye perspektiver på. Hvis ikke jeg havde talt med dig, havde jeg stadig gemt mig i hjørnerne som en mus. Nu kan jeg være i rummet.

- Tina, 56 år

 Jeg havde indbrud i mit hjem, og pludselig var jeg blevet bange for at være alene hjemme. Mit trygge hjem var blevet til et utrygt sted, og jeg tænkte på om der var nogen, hver gang jeg satte nøglen i låsen efter arbejde. Jeg var så bange for at de ville gøre mig fortræd. Men efter fire besøg hos Anne, er mit hjem blevet trygt igen. Jeg havde slet ikke forestillet mig det ville gå så stærkt.

- Lone, 61 år

Det er rigtig rart, at mærke det er ok, at man har de her tanker. Jeg føler mig ikke alene om dem længere. Du har kunnet give mig nye og flere muligheder på en situation, hvor jeg kun så enkelte veje ud før. Det var slet ikke så “farligt” at snakke med dig, som jeg havde frygtet. 🙂

- Jeanette, 27 år

Du har været lyttende og forstående og givet mig værktøjer som jeg kunne bruge, som du har givet ud fra, hvad jeg har haft behov for. Det har givet mening at du skriver tingene ned, så man har noget at arbejde ud fra. Vores kemi til at snakke sammen har været god. En anden havde måske slet ikke forstået hvad jeg snakkede om. 

Det har giver mig meget at få sat ord på, og til nogen, som var objektive omkring det, jeg fortalte, men med udgangspunkt i, hvad der kunne hjælpe lige præcis mig. Ikke som en ven, der ville snakke mig mere efter munden. Jeg har været meget tilfreds og jeg har rykket mig i det her samarbejde om at få mig tilbage på rette spor.

- Christopher, 42 år

Anne er enormt dygtig inden for sit felt og det er tydeligt at hun fanger detaljer og ser det store billede og er god til at samle trådene i det der bliver kastet ud. Mest af alt er hun bare et rigtig rart menneske at tale med.

Det jeg bedst kan lide ved samtalerne er hendes medmenneskelige måde at møde mig på, som gør det trygt og rart at dele. Hun er ligeværdig i sin tilgang, hvilket efterlader en følelse af at jeg er eksperten i mit eget liv og at hun er en ydmyg hjælper til at reflektere og komme i dybden med mine egne blinde vinkler.

Jeg har tidligere arbejdet med mig selv med hjælp fra andre psykologer og coaches, det har Anne udvist stor respekt for og ser potentialet i, så vi kan arbejde mere i dybden med processen fremfor at “starte på ny.

Kort og godt er Anne en rigtig dygtig psykolog og oprigtigt nysgerrig, så samtalerne bliver et ligeværdigt samarbejde som med en sparringspartner.

- Kristina, 29 år

Autisme &/ eller ADHD

Anne er den bedste psykolog jeg har haft. Hun er nærværende og får mig til at slappe af, så jeg kan tale frit, så jeg kan arbejde med det, jeg virkelig ønsker.

- Flemming, 42 år, Nydiagnosticeret med aspergers

Jeg vil gerne sige tusind tak for din hjælp og menneskelighed. Jeg har brugt alt hvad du har fortalt og vist mig, så jeg har undgået flere depressive episoder.

- Jacob, 24 år, med autisme

Vi har været så taknemmelige og glade, som forældre, for at Jonas har været i samtaleterapi hos Anne Rom. Hun har været en uvurderlig støtte for Jonas i løbet af det sidste år. Jonas har mødt mange psykologer, men Anne har fundet en rigtig god måde at takle Jonas’ udfordringer på.

- Mor til Jonas, der har asperger