Familieliv

Når vi bliver forældre, starter der en rejse, hvor vi lærer os selv at kende gennem vores børn. De vil konfrontere os med de bedste og de værste sider af os selv.

Vores relationer til vores familier er de mest dannende og grundlæggende for vores trivsel. Det er også de sværeste at ændre, og kan få os til at føle os som børn selvom vi er voksne. Det er de sværeste relationer at miste, ligemeget om det er pludseligt, langvarig sygdom eller svigt. Selvom relationerne endda nogle gange er dårlige for os.

Relationerne til vores nærmeste kan være vores trygge havn, vi vender hjem til når alt andet vælter, men de kan også være dét som får alt til at sejle og føles usikkert.

TIlknytningen til vores forældre er det første, der lærer os om tillid til verden. Om vi har den eller ej, om vi ser os selv som gode nok, og om andre mennesker vil os det bedste eller ej. Kærligheden kan bøjes og strækkes og den er ubetinget.

Især vores forældres måde at opdrage os på, former måden vi ser verden på, hvad vi tager som givne tilstande, og hvad vi tror på. Men det kan også være dét vi gerne vil tage afstand fra, og som har fået os til at søge andre steder hen i livet, til andre grupper, til andre verdensdele.

Hvis den eneste måde vi selv er blevet opdraget på, er at få skyld og skam, hvordan ved vi så, hvordan man opdrager med rummelighed og forståelse for vores egne børn og deres fejl?

Jeg hjælper dig med det du står i, hvad end det er sorg, skilsmisser, tilknytningsforstyrrelser, og svære familierelationer.

Jeg kan hjælpe dig med at finde dine egne ægte værdier, føre dem ud i levet, og forstå, hvad der gør det svært, så du kan have milde øjne på dig selv i processen.

 

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!