Her er et Åndehul Til dig

Jeg vil, i lydfilen herunder, guide dig til et mentalt åndehul i din hverdag. Det vil give dig et skud energi, så du igen kan være kærligt nærværende med dig selv og dit barn – også i svære situationer.

 

Hvad er et åndehul og hvorfor er de vigtige for os?

Et åndehul er en stund, hvor du lader op. Åndehuller kan fx enten være fysisk hvile, mentale pauser, hvor du får ro på tankerne, eller aktiviteter, der gør dig glad.

Når vores børn er helt små, er vores nervesystem helt automatisk i et konstant alarmberedskab. For børnene er afhængige af, at vi er parate til at passe på dem, og stille deres behov så snart de har brug for det. Sådan et konstant alarmberedskab tærer helt naturligt på kræfterne.

Så får vi ikke givet os selv nogle åndehuller, hvor vores nervesystem reguleres ned, og vi får restitueret krop og sind, så har vi i længden ikke den energi, og det kærlige nærvær, det kræver at være der, for vores børn. Derfor er åndehuller i hverdagen super vigtige.

Du får her et mentalt åndehul, hvor du lærer at berolige dit nervesystem, slippe tanker om to-do’s og/eller bekymringer for en stund, og være kærligt nærværende i stedet.

 

Hvornår skal jeg bruge lydfilen?

Du kan bruge indholdet i den her lydfil, både når du er alene, og med tiden kan du også bruge den i situationer sammen med dit barn. Så du kan finde det kærlige nærvær frem i situationer, hvor du måske ellers ville blive frustreret, opgivende eller irriteret. I stedet kan du så danne et åndehul for både dig og dit barn.